El peeling mèdic s’ha convertit en un dels tractaments més demandats per combatre la pell apagada, sense vida i amb signes d’envelliment. Aquesta tècnica dermatològica consisteix en l’eliminació de les capes superficials de la pell per estimular la renovació cel·lular i aconseguir un aspecte més jove, lluminós i saludable.

Abans de realitzar el tractament, un metge especialista en medicina estètica avaluarà l’estat de la teva pell per determinar el tipus de peeling més adequat per a les teves necessitats. El procediment en si és ràpid, indolor i no requereix anestèsia. El dermatòleg aplicarà el peeling sobre la pell del teu rostre durant uns minuts, deixant-lo actuar el temps necessari per aconseguir els resultats desitjats.

Quins beneficis aporta el peeling mèdic?

El peeling mèdic facial ofereix una àmplia gamma de beneficis per a la pell, entre els quals destaquen:

  • Elimina les cèl·lules mortes: El peeling ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la superfície cutània, deixant la pell més llisa, suau i uniforme.
  • Redueix les taques i pigmentacions: El tractament ajuda a aclarir les taques solars, melasmes i altres pigmentacions cutànies, aconseguint un to de pell més homogeni.
  • Afina els porus: El peeling ajuda a reduir la mida dels porus dilatats, donant a la pell un aspecte més llis i uniforme.
  • Suavitza les arrugues fines: El tractament estimula la producció de col·lagen i elastina, reduint la visibilitat de les arrugues fines i línies d’expressió.
  • Millora la textura de la pell: El peeling ajuda a refinar la textura de la pell, deixant-la més suau, ferma i tonificada.
  • Aporta lluminositat i vitalitat: El tractament estimula la regeneració cel·lular, aportant lluminositat i un aspecte més jove a la pell.