La mesoteràpia facial s’ha convertit en un dels tractaments mèdics més populars per a persones que desitgen revitalitzar, rejovenir i millorar l’aspecte de la seva pell. A continuació, descobrirem què és la mesoteràpia, quins beneficis aporta i com funciona aquest procediment eficaç.

Es tracta d’una tècnica mèdica que consisteix en la injecció subcutània de diferents substàncies nutritives i revitalitzants a les capes superficials de la pell. Aquestes substàncies, que poden incloure vitamines, antioxidants, àcid hialurònic i altres components beneficiosos, actuen des de dins per hidratar, regenerar i tonificar la pell.

Beneficis de la mesoteràpia facial:

La mesoteràpia facial ofereix una àmplia gamma de beneficis per a la pell, entre els quals destaquen:

  • Hidratació profunda. La injecció d’àcid hialurònic i altres substàncies hidratants ajuda a augmentar el contingut d’aigua de la pell, donant-li un aspecte més turgent i lluminós.
  • Revitalització cel·lular. Les vitamines i antioxidants estimulen la regeneració cel·lular, reduint els signes d’envelliment i combatent els radicals lliures.
  • Augment de la fermesa i l’elasticitat. La mesoteràpia estimula la producció de col·lagen i elastina, dues proteïnes essencials per a la fermesa i l’elasticitat de la pell.
  • Reducció de les arrugues fines i línies d’expressió. La pell més hidratada i el·làstica ajuda a suavitzar les arrugues fines i línies d’expressió, aconseguint així un aspecte més jove i descansat.
  • Millora de la lluminositat i el to de la pell. La mesoteràpia pot ajudar a unificar el to de la pell i reduir les taques i pigmentacions, donant-li un aspecte més radiant i saludable.

Com funciona la mesoteràpia facial?

El tractament de mesoteràpia facial es realitza a la consulta mèdica per un professional qualificat. Abans de començar el tractament, el metge o dermatòleg realitzarà una avaluació de la pell del pacient per determinar el tipus de mesoteràpia més adequat i la dosi de substàncies a injectar.

La tècnica consisteix, doncs, en la injecció de les substàncies revitalitzants mitjançant microinjeccions amb una agulla molt fina. Les injeccions es realitzen a les capes superficials de la pell, de manera que el procediment és poc dolorós i no requereix anestèsia.